Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Thursday, July 26, 2012

Baju Kurung Mengysu...

Salam Semua..Hari ni hari ke-6 kita semua menjalani ibadah puasa..sekejap sangat rasanya sudah hampir seminggu..syukur alahamdulillah diberikan kesihatan yang baik untuk menjalani dengan sempurna (Insayaallah)..paling berpuas hati kerana sampai semalam belum ada lg lauk bazar Ramadhan..berjaya untuk masak sendiri juadah untuk berbuka..walaupun simple tapi tetap rasa puas..apalagi  kalau masakan dipuji sang suami..wahh..nasi ayam dapat pujian tau..

eh..dh lari tajuk ni..nak bercerita pasal baju kurung menyusu..ok nani nak kongsi kat mana nak dapatkan baju kurung menyusu yang super doopeeer cantikkk...kain yang sangat selesa..lepas ni boleh menyusu di mana sahaja..amat mudah sekali..silalah like page ini..kat sana nanti boleh tengok album2 baju menyusu yang ada..yang pastinya kena cepat..sbb bajunya seperti pisang oreng panasss..baru je upload dh ada yg booking..jd kena cepat lah ye..bukan sahaja baju kurung menyusu tp baju kurung biasa pun ada...semuanya cantik-cantik belaka..nani dh beli tau..mmg puas hati..

kepada sesiapa yang masih lg tercari2 kat mana nk cari baju kurung menyusu cepat serbu Beautyzara Collection..like page nya dan anda akan mendapat update setiap hari..raya dh nak dekat ni..boleh la beraya dgn baju kurung menyusu yg dabomb..yeaaa...kat bawah contoh bajunya..cantik kan..dengan design kain yg terkini..mmg menarik..jgn ckp ibu menyusu xboleh bergaya..

1 comment:

  1. Jom Like our Fanpage 'Kurung Couture Fanpage' utk lihat koleksi baju kurung ibu dan anak serta koleksi kurung yang tampak elegant dan kontemporari mengikut trend masa kini....Lawati http://www.kurungcouture.com untuk maklumat lanjut..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...