Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Tuesday, August 7, 2012

Riang hatiku tidak terkira.......

Assalamualaikum...sebenarnya dh lama nani nak share pasal benda ni..tp asyik tak sempat je..hurmmm...xtau la bila akan ada masa untuk update blog tetiap hari...huhu..ok..memandangkan masa yang ada pun tak banyak, tak payah la nk membebel panjang2 ek..

Ok..sebenarnya nani nak share pasal kesan/akibat dari pengambilan supplement yang nani amalkan sebulan yang lalu..wahhhh..cm serious je kan..hihihi..ni ala2 testimoni la gitu..

Sebelum ni nani mmg cepat penat & badan lemah je..balik keje mmg fikir nk tido je..nak cepat2 siapkan apa yg patut sbb nk terus tido..slalunya lepas solat isyak mmg akan pengsan la..hahaha..jd bila fikir punya fikir, nani rasa sampai masanya utk consume supplement..memandangkan cara hidup seharian yg sudah semestinya tidak mengamalkan cara hidup yg sihat..sudah tentu mkn setiap hari tp masih belum lengkap lg nutrien2 yg diperlukan oleh badan (ye la...tghari mkn kedai..mlm kedai jugak..opppssss..tp sekarang hari2 nani masak tau..sbb dh byk tenaga..)

Jd buat keputusan muktamad untuk ambil supplement SHAKLEE..selepas beberapa kajian dilakukan..SHAKLEE yg berjaya tarik minat nani..yeahh..so, nani just ambil trial set je..sbb takut tak serasi dan yang paling penting harga mampu milik..hihihi..nani mulakan dengan ambil set asas..set asas terdiri drpd Vitalea, B-complex,Vit. C...oleh kerana nani mmg tak minum susu langsung dan sering lenguh bahagian tumit bila berdiri lama (masak kt dapur barang setengah jam pun sakit), jd nani ambil ostemetrix (kalsium) skali...lg 1 yg nani turut ambil ESP...yg ni mmg xbleh kalo x ambil...sbb byk sgt khasiatnya..rugi plak kalo x ambil...

Apa yang nani dapat rasa selepas sebulan consume, badan rasa sangat bertenaga, cergas dan ceria...bayangkanlah sekarang bulan puasa kan..nani akan bangun untuk sahur pukul 4.30pg...masak utk sahur..en.suami hari2 minta nasi goreng..dh abeh idea dh ni smpai ke hari 15..xtau dh nk buat nasi goreng apa lg..lepas sahur mmg dh tak tidur balik..pukul 6 akan siap2 mandi, solat sume..pukul 6.45pg keluar ke tempat keje..sampai ofis ada tadarus plak..masuk ofis sambung keje..tghari tazkirah zuhur..balik keje terus masuk dapur..masak untuk berbuka..sebelah malam, selepas mendekatkan diri padaNya dan meningkatkan lg amalan, sambung buat kerja rumah..lipat kain ke..mop lantai ke..kdg2 keluar lg..hihihi..just nk jln2..tp mmg rasa sgt berbeza...

Jd kepada kawan2 yg masih tercari2 supplement apa yg sesuai boleh pilih SHAKLEE..byk lg set yg SHAKLEE ada..untuk breatfeeding, set berpantang, set kehamilan, set kuruskan badan..anak2 yg picky eater..semua ada..nanti nani share lg..

Bawah adalah set yang nani amalkan..



anda berminat???
boleh call/whatsupp : 019-5456113
boleh juga berbbm: 278D9DB5

jgn malu2 nak tanya ape2 yg kurang jelas atau pun nak tau lebih lg pasal shaklee..dptkan konsultasi percuma...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...