Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Tuesday, November 24, 2009

Last Day Bekerja dengan Status SINGLE..

Hari ni my last day kat ofis bcoz tomorrow i'll start my wedding holiday..yuhu...tomorrow come back to my hometown..hanya badan sahaja di ofis..ttp hatiku kepalaku semuanya dikampung..hehe..tinggal lagi 4 hari..harap2 semuanya berjalan lancar dan seperti yang dirancang..

abang nani dah selamat minggu lepas..pergh..mak nani berdebar (mcm lari 100m lompet berpagar) hehe..besala..first experience dia nak dapat menantu perempuan..masa abang nani nak akad mak nani yg pucat..lawak btol..apa pun dah selamat dah suma..

tinggal nani plak nak berdebar lepas ni..xtau la apa perasaan sekarang..mcm2 rasa ada..xbleh nak describe..lg 1 skang ni musim hujan..dok telepon mak kat kampung mesti hujan..huhu..kalo time kenduri hujan jugak cmna?..Ya Allah..Kau lancar kan lah majlisku pada hari bersejarah itu..cuacanya biarlah panas hingga ke petang..Ameen...

Wednesday, November 18, 2009

Congrat's my Best Fwen...

Smlm dapat sms..."nani, ak dh slmt brsalin td kul 5.55am. bby boy..kt spital SP"...huhu..my best fwen ever (ct) dah selamat jadi mummy..alhamdulillah..nani yg terexcited ni..mcm dpt anak buah lg sorg..seronok nye...waaaweeee...erm..tp anak dia kecik je..1.93kg..sbb dia baru 35 minggu 5 hari..so, anak dia kena dok dlm bilik asing..untuk pemerhatian doc..xpe T..yg penting suma selamat..aku doakan semua selamat..tgu baby boy..nnt aunty g melawat ek..

Tuesday, November 17, 2009

Dah ok Dah..

hehe..dah xsedey dah..sbb en.tunang cakap bukan xcantik..OK..cantik..dia ckp xcantik sbb baju tu besar..mmg la besar sbb semlm baru g fitting..bukan ukuran nani..sbb tu la baju tu menggelebeh..sbb tu la en.tunang ckp xcantik..hehe..bukan baju tu xcantik..cuma mcm baju pinjam..BESAR..mmg la..dah nama pun baju sewa mmg la dia wat saiz standard..huhu..dah lega dah sbb ingatkan betol2 xcantik..hehe..sowi baby..salah paham..

tp...baju yang nani request warna putih + pink..tp semlm g fitting, tengok mcm cream + pink plak..huhu..erm..cm xpuas ati..tp..xpela..masa dah suntuk..erm..tp kalo tengok dari arah lain mcm warna putih..tengok dari arah lain mcm cream plak..huhu..xtau la..

sedey...:(

sedey sgt sbb en.tunang ckp baju sanding nani xcantik..b jahat..sampai hati..huhu.majuk..:(

Monday, November 16, 2009

Hari Sabtu yang Memenatkan.....

Hari Sabtu yang amat memenatkan..sabtu minggu depan dah xbleh nak kuar beli barang sb my brother reception(his wife side)..so ari sabtu lepas mmg kuar dari pagi sampai kemlm..mmg penat..kaki rsa mcm nak tercabut..kuar umah pkul 10 pg..g amek en.tunang..pastu sarapan mkn nasi lemak sume terus gerak g jln TAR..pusing2 cari paking...dah dapat tempat paking jln g KLMU..en.tunang nak distribute kad utk tempat keja lama dia..

pastu elok tengah jln bes2, kasut nani wat hal..huhu..tapak nak tercabut..hehe..dah nyaris2 nak tertinggal tapak kat blakang..lepas tu terus jln balik ke kereta..nak tukar kasut..tukar kasut pakai heel..owh..tidak selesa sama sekali..ini akan membuatkan kakiku lenguh..erm..en.tunang ckp bwk je kasut yang nk tertanggal tapak tu..nnt kalo jumpa tukang kasut terus je anta gam..so, bawak la kasut tu dlm beg plastik yang amat buroks..hehe..jln je sampai depan restoran lotus tu ternampak ada tukang kasut disitu..lega rasanya..sbb xpayah nak mengusung beg plastik yang buroks itu..terus saja ke tukang kasut itu...bila tukang kasut tu tengok dia cakap kena jahit skali kalo letak gam je xtahan takut terkopak balik..erm..alang2 kan..tanya tukang kasut tu brapa ringgit dia cakap 8hinggit..terus setuju..tanya lagi brapa lama baru siap..sebab nani xsanggup nak pusing jln TAR dengan high heel..dia ckp setengah jam..

so, kami pun g la maju junction dulu..masuk maju junction terus ke wedding city..ternampak la kedai yang jual kerogsang dan accessories pengantin bagai..laju je ljn masuk kedai tu..sbb mmg nak cari kerongsang untuk akad nikah nnti..tengok sume mahal2..tp cantik2..harga dia paling murah 80..belek punya belek terjumpa la satu yang berkenan..harga dia 80..mmg cari yg murah..pastu salesgirl dia ckp ada less lg..lepas less tinggal 64hinggit..pastu nani ckp 60 suda..dia pun ckp ok..hehe..tawar menawar seperti dipasar mlm..hehehe..nasib la...pusing2 dlm maju junction lebih kurang setengah jam..sbb nk tunggu kasut siap..lepas tu terus g amek kasut..terus tukar balik kasut pakai kasut yang sgt selesa dan sangat nani sayang..huhu..

tiba2 cuaca berubah kepada hujan rintik2..en.tunang pun decide nak g amek payung kat kereta..bagus juga..bleh simpan heel ni skali..xpayah nak usung kan..erm..amek payung pulak..mcm2 hal..lepas tu baru kitaorg gerak ke Jalan TAR..ternampak plak sate ikan..en.tunang cakap lama xmkn.rasa teringin plak..erm..tunggu sate ikan plak..dah la ujan..xpela ..nani pun teringin jugak..beli 3hinggit..

pastu teruskan perjalanan..first skali nak cari kain satin warna belacan..masuk first impression terus nampak kain warna tu..terus je beli 2 meter..untuk wat kain yang dipadankan dengan baju khatam yang baru beli ari tu...lepas beli kain tu teruskan lg perjalanan nak cari tudung yang seswai jugak..warna belacan..masuk kedai shanghai silk..sbb tudung dia murah2..ujan makin lebat..seluar dah basah..walaupun ada payung seluar tetap basah..masuk shanghai silk..en.tunang xnak masuk..dia tunggu kat luar..erm..ssh betul nak cari selendang siti yangberwarna belacan..tudung bawal warna belacan belambak la..setengah jam nani kat dalam kedai tu..en.tunang bagai nak patah kaki berdiri kat luar..huhu..sowi..last skali beli jugak warna yang seakan2..huhu..xsama pon...ssh betol nk cari..nasib baik 10hengget ja..lepas beli tudung tu en.tunang ckp nk cari songkok plak..

so, berjalan la cari kedai yang jual songkok..tetiba perut terasa lapar..dah ternampak shawarma kat depan Kamdar terus ajak en.tunang mkn kat situ dulu..mkn kat situ jugak..huhu..lapo..lepas tu teruskan perjalanan mencari songkok dalam masa yang sama cari baju flowergirl..terjumpa kedai yg jual songkok terus masuk..erm..lama jugak la en.tunang pilih..tp x selama nani pilih tudung..hehe..setel beli songkok..50hengget..

baru terinagt nak beli pomender untuk flower girl pegang..so, ajak en.tunang ke semua house..terus ke Sin Yin..seperti biasa..ramai sekali manusia disitu..huhu..terus ja amek pomander..terus bayar..dh mls nk pusing2...kat dalam semua house tu jenuh dok cari baju flowergirl...xde yang menarik..pusing2 dalam semua house sampai penat..bila keluar tengok ujan lebat balik..berdiri la kat tangga semua house tu..sbb en.tunang ckp baju dah kering xnak kalo basah balik..so,tunggu la sampai ujan seriat..xseriat2 pun..last skali decide untuk redah jugak..masuk pasar mlm plak..huhu..lg 2 benda yang xsetel..nak carik lilin ngn baju flowergirl..

nani tanya en.tunang pasal kasut nak pakai sanding nnt..erm..last skali dia decide nak beli..nani pun setuju untuk sapot separuh..hehe..separuh je..bukan penuh ye..berjalan sampai ke Chambell..en.tunang ckp try tgk kat dalam kot2 ada terjumpa kasut yang seswai dan berkenan..erm..pilih punya pilih.terjumpa la 1 yang berkenan dan affordable untuk dibeli..huhu..warna putih..terus angkat..jln2 lagi kat dalam Chambell..sbb kitorg xpenah pun jejalan kat dalam tu..hehe.

lepas kuar dari situ kitorg ke Sogo plak...nak cari lilin..cari punya cari..jumpa la lilin..tp mahalnya noks...huhu..satu 11hengget..nk 8..huhu..amat membazir sekali untuk benda yang sebegitu..xjadi beli..decide cari kat tempat lain..tengok baju flowergirl..huhu..nama pon sogo kan..sehelai 109hengget..huhu..banyak lg benda lain yang penting...mahal tu..xjadi..pusing2 sogo dah penat, jom balik...tengok jam..pukul 7...huhu..tengok kat luar dah gelap...ermm...g kat keta bincang nak g mana..

erm...g tesco plak.. nak cari lilin nak cari lilin..(nada seperti dalam cerita Labu Labi..nak cari kayu)...teruskan perjalanan ke tesco ampang...jumpa la lilin kat situ...xder la mhal mcm kat sogo kan..nama pun tesco..hehe..beli lilin pastu amek toiletries trus bayar..dah xlarat nk meronda dah..dah penat sgt...kuar dr tesco perut pun terasa amat lapar sekali..tanya en. tunang nak makan kat mana, terus dia jwb nak makan chicken chop dekat desa pandan..yea...dah lama xmakan..JOM...huhu..terbayang kelazatannya..MURAH dan SEDAP..

fish and chips sayang...


chicken chop baby...


fresh orange sayang + baby...

Sungguh kenyang sekali..nani xabeh pun makan..dah xbleh sumbat dah..lepas mkn kitorg ke Tasik Sri Permaisuri,Cheras..rumah mak cik nani..nani cakap kat en.tunang nak g kejap je..huhu..tp kol 12.30tghmlm baru balik..hehe..en.tunang asyik perli je..kejap konon..huhu..sowi..nak wat cmna..hehe..balik umah terus tdo xingat donia..penat gila..ini la Hari Sabtu yang amat memenatkan seluruh anggota badan dan juga mentenatkan poket ku..huhu..doit oh doit..

Friday, November 13, 2009

Baju Khatam....

yeahu...dah rembat dah baju khatam yang berkenan..dapat juga akhirnya..so,dah xpayah pikir dah satu bab..skang ni tinggal nk cari barang2 yg lain plak..baju flowergirl.huhu..mana nak carik yg murah ni..sape tau..tolong..rehat jap lg kawan2 kat opis ni nk g jln TAR..bleh la survey2 jap lg..

baju khatam..


kena oter skit neh..

Thursday, November 12, 2009

eNaM bElAs..

enam belas hari lagi..yeaahuu..gaji da masuk..so,jap lagi boleh la g amek baju yg dah bekenan semalam tu..huhu..

Wednesday, November 11, 2009

GAJI Oh GAJI...bukan orang GAJI..

Huhu...dah 11hb tp gaji xmasuk lagi..nak mkn pe ni..habuk pun tarak ni..td mkn kat Bangsar..nasib baik la murah..RM3.50..amek ayam ngn sayur..sebab time tu ada pun 5hinggit..hehe..balik dr Bangsar g INTRADE..mulanya nak tunjuk kat SYada baju yang nani berkenan..tp belum sempat sampai ke tembat baju tu ternampak pulak benda lain yang tidak kurang menariknya..huhu..handbag..mmg gila..dalam dok xdak duit, rembat jugak 1..huhu..sbb cantik dan dah berkenan..bak kata Syada kalo berkenan xbleh wat pa dah..(dgn loghat perlis yg pekat)..lagipun beg tu murah ja..RM19.00..tu yg xsampai ati nk letak balik..terus bungkus..hehe..byk lagi yang berkenan tp 1 ja yang mampu..


Berjalan la kami ke tempat baju tu..mmg cantik baju tu..nani kan tengah cari baju nak pakai time Khatam..bila dah berkenan tu gaji plak xmasuk lagi...cmna nak beli..dah ckp kat Ibu Desi tu suruh letak baju tu kat sebelah sbb esok nak amek..tp kalo esok gaji xmasuk jugak?????????????....huhu..menyeksakan...dah bgtau kat en.tunang..nasib baik dia xmarah..mmg la xmarah sbb nani xmintak duit dia..hehe..dia pun tgh sosak jugak..ye la..org kerajaan kan gaji cm besa bulan ni..sakit la..bulan lepas gaji awal..


pastu terjumpa jugak rak pinggan yang mmg diidam-idamkan oleh my mom..RM270..huhu..cne nak beli..dah lama mak nak rak tu..yg tampal kat dinding tu..kalo nani dah gaji, skang jugak nani g beli..sbb harga dia kat laur RM3++..dah survey dah ari tu..tp..GAJI oh GAJI..bila la nak masuk..smlm dah tanya org kewangan diorg cakap line maybank tengah problem..huhu..nak nanges..xder doit..nak isi minyak lg, isi perot lg.huhu..sungguh sadis sekali..

Hadif...Latest Picta..

Hadiff berusia 26hari..BOTAK..

sedapnya tido..mmg hobi saya tido...


mak lang..jgn la kaco hadif tdo..hadif ngantok ni..


please..jgn kaco..hadif nak melakukan hobi hadif..(TIDO)

Tuesday, November 10, 2009

Lapan Belas Hari...

Mari mengira..tinggal lapan belas hari saja lagi..erm..perasaan?...mcm2 rasa ada..berdebar, risau, takut, malu, segan, xsabar dan mcm2 lagi yang xboleh diungkap dengan kata-kata..huhu..berfalsafah plak..

Minggu lepas balik kampung dah g test make up..ok la kot..mls la nk cerewet sgt..baju nikah pun dah setel..OK...veil pun dah ada..kasut nikah dah beli..lg 1 tengah pikir ni..bunga tangan time nikah..ermmmm..nk suruh my cousin la wat..dia tu creative skit..jap lg kena call dia..mintak tolong dia..senang nak deal ngn dia..


Minggu ni kena ke jln TAR lg..nk cari baju untuk si kecik flower girl..huhu..mana nk cari baju flower girl yg murah2..sape tau kat mana ada jual..huhu..songkok en.tunang pun xbeli lg..kasut dia dah berminggu2 cari xjumpa2 lagi yang berkenan..cerewet sungguh..huhu...


Hantaran abang nani xsiap lagi..ssh tau nak tgu mood nak wat hantaran tu datang..minggu dpn dah kenduri dia..dlm minggu ni jugak kena siapkan..sbb kalo ada benda xcukup bleh p beli..nnt takot last minute xdan plak..


Muka nani naik banyak jerawat yang sepanjang idup nani sebelum ini tidak pernah mengalaminya...huhu..banyak seh..xpenah aku ada jerawat sampai mcm ni skali..banyak sgt pk kot..tension ja..hormon pon xbetol.abeh muka ku yg suci murni sebelum ni..hehehe..perasan..TOLONG sapa yg tau nk hilangkan jerawat ni semua tanpa meninggalkan kesan..ada 2minggu je lagi ni..huhu..lagi tension..


Pe perasaan aku time neh?..xder perasaan..huhu


Monday, November 9, 2009

ISNIN?...:(

Isnin adalah hari yang membosankan..sgt2 boring..masih dalam mood cuti lg..huhu..MALAS nk wat keje..nk tdo...TOLONG...

Thursday, November 5, 2009

Baju Nikah...

Td Nani call tailor yang jahit baju nikah...tanya dia baju cmne?..dah siap blum?..dia ckap dah siap..so, mlm ni nani g amek..em..cmne la rope baju tu ek?..menepati expectation nani x?..bleh tahan jugak upah jahit dia..huhu..kopak..em..ko yang nak nani..ko tanggung la..

esok nak balik kampung..yea..bleh jumpa Hadif..rindu bangat sama kamu..'Hadif tunggu maklang ye'...

Balik kampung ho ho ho balik kampung...balik kampung ngn en.tunang...

Wednesday, November 4, 2009

Betulkan Jam Anda Mengikut Jam Thumb Print...

Ermm..xtau nak ckp cmne...sakit ati..bengang..rasa nak tampar orang...nak tendang org..nak sepak terajang...nak bagi tendangan padu tepat kemuka..erm..xtau la nk describe cne...BENGANG...mcm la diri sendiri xpernah buat..erm...ari ni ari engkau..mana la nak tau lepas ni ari untuk kau plak..kita hidup ibarat roda..jd jgn la ingat kita akan sentiasa diatas..kalo lepas ni ko yang akan buat cmtu?..cmne?..jgn la nak terlalu straight sgt..nnt org bukan akan respect ko..tp BENCI ko..kalo keje u mmg perfect xpe..keje ko pun ada yang aku kene betulkan..so,xpayah ckp byk la..ko ingat ko bagus sgt..erm..lepas ni jgn harap la ko nk tersengih2 dtg nk menyembang ngn aku..pasal anak ko la..anak kucing ko la..anak tekak ko la..anak mata ko la..jgn harap aku nak layan..mcm la ko xpenah kuar rehat awal..skitnyahati..aku just terawal 5 minit..5 minit beb..bukan 5 jam..aku pun xpaham..kadang2 rasa cam org gila kat sini ni lg straight dr pak gad ngan mak gad kat UiTM..mcm BODOH..tolong la..5 minit..ari ko wat ko xingat..bila hari org wat ko nampak sgt..nape?..dalam sebulan bape kali aku kuar rehat awal?..tiap2 ari ke?...aku rasa sepanjang aku keje kat cni, ni je aku kuar awal dr biasa..yang ko kecoh bagaikan aku kuar awal 5jam tu nape?..kalo ko tu perfect dan ko yakin ko xkan terkeluar awal xpe...aku nk tengok..lepas ni ko nk g bayar kad kredit aku nk tgk ko masuk lambat x?..ari tu ko g bayar kad kredit ko masuk ofis kol 3.30 ko xingat ke?..ko dah lupa ingatn?...time ko wat xpe..kalo time org.........ada jugak orang mcm ni kat dunia ni..tolong la...ko xpayah la nak nak tunjuk kuasa ko..unit kita ni kecik je...aku xkesah sgt pun ngn ko..bila ko ckp "saye bukan pe...kalo C- - - - - tanya saye nak jawab pe?..saye jugak kene marah sbb xtegur kamu"...eh tolong la..kitorg lebih rela kena marah dengan bos dari kena tegur ngn u..mcm mane bos bleh tau kalo bukan ko yang sampaikan..so, ko terima la..dah memang dasar pengadu domba...terima la akibat kena marah..nnt kalo bos ajak kuar mkn, kalo jam thumb print tu blom kol 12, aku org first yg akan ckp, xbleh lg bos..jam belum time..bia die rase..jgn la skema sgt..


eeee......erm...dah rase mcm dah terlepas skit bila luahkan kat cni..sorry just want to release and calm down myself...geram sgt...kalo ada en.tunang konfem dia yang jd mangsa luahan rasa ni..nasib baik la ad blog ni..bleh la luahkan kat cni..SOORRYY terEMO skit..

FALLING FOR YOU...

I don’t know but
I think I maybe
Fallin’ for you
Dropping so quickly
Maybe I should
Keep this to myself
Waiting ’til I
Know you better


I am trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head


I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you


As I’m standing here
And you hold my hand
Pull me towards you
And we start to dance
All around us
I see nobody
Here in silence
It’s just you and me


I’m trying
Not to tell you
But I want to
I’m scared of what you’ll say
So I’m hiding what I’m feeling
But I’m tired of
Holding this inside my head


I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

Oh I just can’t take it
My heart is racing
The emotions keep spinning out


I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
and now I found ya
I don’t know what to do
I think I’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you


I can’t stop thinking about it
I want you all around me
And now I just can’t hide it
I think I’m fallin’ for you (x2)


I’m fallin’ for you


Ooohhh
Oh no no
Oooooohhh
Oh I’m fallin’ for you

Monday, November 2, 2009

Weekend

Ari sabtu agak memenatkan..Bangun je tido, mcm biasa nani akan iron baju keje utk stok seminggu..lepas iron baju sume kemas blik, almari..(kemas skit2 je..)..hehe..pastu dalam pkul 10 siap2 g amek en.tunang..kitorg g service kete..sambil kete sedang diservice kitorg call kawan (diana) datang join kitorg minum..sambil tu nk bagi kad jemputan kat dia sebenarnya..dah lama xjumpa, mcm2 la sembang..org tu nk kawen la..org tu dah pregnent la..huhu..byk story tol..dalam kol 1 kete siap diservice kitorg trus je anta basuh..kete dah xmcm rupa kete dah..en.tunang malu nk bwk..dia ckp "eee...xsegan ke bwk kete kotor cmni?''...nani jawab "nak segan pe..asal g keje bleh sampai dah la..hehe..lagipun skang kan asyik ujan je..kalo basuh pun wat sakit ati je..pagi basuh, patang ujan..baik biar cm tu je..hehe"..

Lepas kete sume dah siap dicuci kitorg pun bergerak ke jalan TAR..nak cari tudung akad nikah..so, dah sampai area sana, cam biasa la kan..ssh nk paking..kitorg paking jauh..exercise skit..dah berjalan sampai ke sogo baru teringat yang nani terlupa nk amek kain akad nikah tu..kan nk cari tudung, so kena la bwk kain baju akad nikah tu..takut nnt warna xmatching plak..kena la patah balik ke kete..huhu..takut kene marah..banyak kali nani tanya en.tunang " marah ke?"..dia jawab "ish...dak aih..watpa nk marah.."..memek muka yang jelas sekali memerli aku..huhu..tp memamg penat beb..sakit perut sbb perut kenyang pastu berjalan laju plak..mmg mengah abeh la..

Dah amek kain tu kat kete kitorg berjalan la balik menuju ke sogo..masuk sogo..erm..bleh tahan ramai jugak org..bila tengok org ramai trus keluar..kitorg decide g cari tudung dulu..pegi la cari tudung..nasib baik la kejap je dah jumpa..nani pun malas nk cerewet sangat..nnt en.tunang menyampah plal..lepas tu dia ilang mood..lg menyakitkan hati..so nani dah jumpa terus beli..dah setel satu masalah..

Kitorg bergerak plak ke Semua House..nak cari barang kelengkapan nk wat hantaran..nak cari yang mcm sabut kelapa tu..g Sin Yin...masyaallah..ramai nyer org..ramai tol org nk kawen ujung taun ni ek..bersesak2..em..cari barang pun xjumpa..so, kitorg decide naik ke Sayang You..em..xramai org..jenuh round dalam kedai tu 4-5 kali..xjempa2 juga barang yang dikehendaki..dah jumpa yang berkenan xder warna yang seswai plak..(bunga manggar)..sabut kelapa tu mmg xder..so beli riben ngn mangkuk kecik unyuk letak cincin je..en.tunang nak cari album nk letak mas kawen..yang tu pun xde..sampai en.tunang ckap"org dah xpakai kot stail album neh..kita ja yang ketinggalan kot"..hehe..you yang nk album kan..dah xjumpa barang yang ingin dibeli kitorg turun la balik ekk Sin Yin..pusing punya pusing 3 round baru jumpa sabut kelapa tu..huhu..kenapa kau tersorok kat blakang tuh..penat aku mencari...time nk bayar lagi 1 problem..punya la panjang beratur...huhu...dah la beli 1 barang je..uwaaa....

Lepas tu kitorg ke sogo balik..en.tunang nk cari kasut untuk pakai time sanding nnt..so, nani suggest dia beli je warna itam..tp dia nk warna putih..erm..kalo utk majlis sebelah nani mmg la seswai warna putih..sbb mmg baju warna putih..tp kalo sebelah dia nyer reception cne?...baju wrna kuning..seswai ke?...ermm...last skali xbeli jugak kasut tu..sbb dia nk pk masak2 dulu..huhu..cm nk beli pe je...kena pk lama2..eh..tp mmg kena pk betul2..nnt kalo beli pakai skali je..rugi tu..jgn membazir..dah la time2 cmni mmg nak kena byk pakai duit..lagi nk membazir kan...

Masa kat sogo, terjumpa la jam yang diidam2kan kawan en.tunang..so kitaorg pun beli la utk dia..sbb dh lama dia cari jam tu..bukan belikan...tolong belikan..hehe..erm....sedar xsedar dah mlm rupenye..kitorg keluar dari sogo dah pukul 7.15 mlm..trus ke kampung baru...jumpa kawan..lepak2 minum..bg kad jemputan..dalam kol 9.30 kitorg gerak ke Studio 5 ampang jaya..nk bg jam tu kat kawan en.tunang..lepas tu balik umah..penat seh..balik umah mandi2 ingat nak tdo trus..tp terpandang plak hantaran abang nani yang xsiap lg..nani dah diamanahkan untuk siapkan hantaran dia..erm...mood cam datang je nak buat..so buat la sampai kol 1.30..pastu mata dah xbleh bukak dah..trus tdo..

hasil daripada tudung akad nikah hunting..


hasil tetengah malam..


2 barang ni je baru siap..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...