Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Tuesday, April 20, 2010

Bukak Buku...

RINDU pada blogku..dah lama x post entry..hari2 buka blog tp just nk tau perkembangan kwn2 blogger jerk..ari ni mcm dah ada mood skit nk mengarang...sebelum ni pembawakan budak agaknya..rasa amat mls sekali..haha..

Ari ni pegi bukak buku merah (en.suami ckp bukan buku merah la..nama buku ni kad antenatal..hehe..sbb kat depan kad tu tulis mcm tu..xder plak tulis buku merah dia ckp..hehe)..G bukak buku kat Pusat rawatan Mesra di Sri Serdang..Dah konfemkan dgn doctor kat sepital ari tu, tanya dia kalo xbukak buku kat klinik kerajaan xpe x?...takut nnt time nk bersalin dia mintak buku klinik kerajaan plak..doctor tu cakap xpe..bukak buku kat mana pun xpa..asal kan nk bersalin nnt bawak buku yg check up tu..sbb tu la terus je pegi pusat rawatan tu..doctor dia pun baikkkk sgt..suke..

Td scan skali lg...ermm..sgt la aktif babynya..melompat-lompat...dua tiga kali jugak melompat..angkat2 kaki..huahuaha..excited mummy & daddy dia..doctor ckp baby ok..kepala dah lengkap sepenuhnya..tulang belakang dia pun nmpak td..ermmmm...perasaan sgt terharu..

Lepas ni second check up 18/5/2010..sekarang kandungan berusia 12minggu...td just timbang berat, test bp, test air kencing ngn scan je..doctor ckp bila dah abih alahan loya2 baru amek darah..erm..alahan still ada lg..pg2 mmg muntah2..kalo terlambat mkn, perut dah masuk angin pun muntah jugak...kalo minum air kosong terus loya..xpe la..mummy alah pun xpe..asal baby kat dalam sihat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...