Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Wednesday, December 16, 2009

MaRi MenguploaD Gambar Nikah Kawen Ku...

Semalam lepas keja terus g shah alam semata-mata nak amek gambar from my poyographer..sanggup redah jem..tp bukan nani yg drive..mr.hubby yg bawak keta..nani tido sepanjang jalan..sedar2 mr.hubby kejut dah sampai shah alam dah pun..hehehe..jgn marah ye mucuk..ngntuk sgt..mucuk xpe la dah bantai tido time orang g keje..mentang2 cuti..bg la can kat sayang plak nk tdo...eh..melalut lak..

janji ngn poyographer sampai lebih kurang kol 7 lebih la..sebab dok bajet jem teruk..tp 6 lebih dah sampai Giant Sek. 13 (rindu tempat ne..suka sgt..bak kata mucuk tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat bercinta..ewahh)...bila msg poyographer tu, dia ckp dia dah ada kt giant..tp CD gambar dia xbawak la plak..sbb kan janji kol 7lebih..huhu..xpe la, last skali mr.hubby ckp g umah sewa poyographer tu je kat puncak perdana..Okay..mu hubby xsuka menyusahkan org..biar dia yg susah..sweet..

kitorang pun melepaskan la rindu pada Giant dulu..hehe..bila dah masuk, benda yg xpenting/xde dlm senarai pun nak beli..huhu..jadilah pengguna yang bijak..rancang sebelum berbelanja..semalam beli barang dapur dah abeh 200 kat tesco, so kat giant ni kena buat2 tutup mata la..kalo ikutkan hati mmg mati la...huhu...

berbalik kepada tajuk asal..ehehe..dah dapat gambar nikah kawen ku..so, bleh la mengupload dalam blog yg dah lama xda hupdate gambar2 yg poyo..erm...layankan je la..












































i love u all very much..sayang korang..huhu..terharu sbb sudi mai kenduri cek....


kengkawanku yang terpaksa menjadi askar pencen @ pagar yang tegak berdiri...


pari2 jahat disebelahku & pari2 baik disebelah suamiku..


terima-kasih yang tidak terhingga kepada my lecturer yang sudi datang..(en.juwahir & isteri)

Waaa...penatnya upload..kalo gini la gayanya, gambar hari sanding len kali la nani upload....huhu..

Tuesday, December 15, 2009

Tolong-tolong......

Toooloooonnnnnggggg....
Saya malas bekerja hari ini...rindu my hubby di rumah..(gediks)..

Thursday, December 10, 2009

Yea yea...

yea yea...hari sabtu hubby balik...wah xsabarnya..
mcm ni la ek org rasa rindu laki..hehe...RINDUNYA...

Tuesday, December 8, 2009

Alhamdulillah..

Syukur kepada yang Esa kerana semua yang dirancang berjalan dengan lancar..Alhamdulillah hanya dengan sekali lafaz tepat jam 2.10pm nani sah menjadi isteri kepada Muizzudin b. Kaspol..perasaan gembira bercampur sedih semuanya bercampur baur..gembira sebab sah menjadi milik orang yg paling kucintai, sedih sebab terlepas tanggungjawab abah selama ini..terharu sangat saat ijab dan qabul..menitis juga air mata walaupun puas menahan..xdapat tahan sebak didada..

seminggu sudah usia perkahwinan ini..masing-masing masih dalam keadaan tidak percaya, tidak sangka, dan segala tidak lagi la..tiap2 ari tanya:"kita dah kawin ke b?"..cam xpercaya pun ada jugak..hehe..adakah semua org mengalaminya?...

semoga perkahwinan ini akan kekal bahagia selamanya dan dirahmati Allah hendaknya..dilimpahi rahmat dan rezeki yang bepanjangan..

gambar kawen xdapat nak upload sbb xdpt lg dr ms.photog..nnt dah ada of coz akan diupload byk2..

saat berdebar untuk bergelar seorang isteri..


bahagianya...

jenjalan setelah bergelar suami isteri..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...