Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Mereka mengikuti saya

Sunday, September 18, 2011

KISAH RAYA 2011..

Baru nk bercerita pasal raya..skang ssh sgt nk dok lama2 dpn laptop..mmg xda peluang..ni pun update pakai hp..jd xbleh la nk menaip banyak2..

Aidilfitri 2011 kami sekeluarga sambut di Baling..kg sayeeee..taun lps di Selama jd taun ni turn Baling la plak kan..persiapan hanya ala kadar utk mak bapaknya kerana segalanya lebih tertumpu pd si Aqeef yg baru first time nk sambut raya..kalo mak ngn abahnya baju 3 pasang, anaknya dekat 10pasang..uwwwaaa..menangis abah sbb rabak poketnya terpaksa melayan mamanya yg eksited nk membeli belqh baju anaknya..ada jugak baju yg Aqeef dpt hadiah..syukur rezeki anak mama murah sgt bab baju2 ni..ada je yg nk hadiah..alhamdulillah..

Tema raya pada tahun ini adalah dusty pink tp tgk dlm gambar mcm pink giler..hehe..alkisahnya begini..sepatutnya kain baju raya ni adalah baju melayu taun lepas..tp taun lepas mak nani xsempat nk jait baju melayu..beli yg ready made..huhu..bila sampai taun ni kami membuat keputusan utk buat baju kurung..baju melayu beli ready made jugak..hehe..aqeef pun dpt sepasang baju melayu..tima kasih tok buat utk aqeef..

Kami beraya di Baling sampai raya ke3..tghari raya ke3 dh gerak ke kg en.suami..parit buntar..mmg seronok kan bila beraya dan ada anak..seronok kumpul duit raya anak..hehe..

Raya ke5 kami dh gerak balik ke KL sbbnya nani keja pada hari sabtu..pepagi sabtu sesudah subuh (6.15pg) kami gerak..sampai KL kol 9.15..ngam2 masuk opis..skali ngn aqeef dan abahnya skali masuk dok kt opis..xpe xramai org..suma bercuti lg..

Setakat ni saja yg ingt buat masa sekarang..

P/s: still xpandai cmna nk wat bg gambar kuar last..nape gambar kuar dulu ni??..kena explore lg..huhu..kira halal la..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...